filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Als dierenliefhebber is het verliezen van een huisdier een van de moeilijkste ervaringen die je kunt doormaken. Of je nu een hond, kat, vogel of ander huisdier had, ze zijn allemaal uniek en speciaal op hun eigen manier. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel baasjes op zoek zijn naar manieren om hun huisdier te gedenken en hun herinnering levend te houden.

Een manier om dat te doen is door middel van een mooi sieraad. Onze sieraden zijn ontworpen om baasjes te helpen hun huisdier te herdenken en te eren op een manier, die voor hen persoonlijk en betekenisvol is. Er zijn verschillende soorten huisdiersieraden beschikbaar, maar een paar van de meest populaire opties zijn zilveren of gouden hangers met foto's, hangers met pootafdrukken en ashangers van zilver, waar ook een plukje haar in kan ipv as.

Een zilveren of gouden hanger met foto is een prachtige manier om een foto van je huisdier altijd bij je te dragen. De hanger kan worden gepersonaliseerd met een foto van je huisdier en kan worden gedragen aan een ketting of armband. Zo'n soort sieraad kan ook een geweldig cadeau zijn voor iemand die zijn of haar huisdier net heeft verloren en die graag iets tastbaars heeft om hun geliefde huisdier te herdenken.

Een andere populaire optie is een hanger met pootafdruk. Dit sieraad is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar iets subtiels en stijlvols, maar toch betekenisvol. De hanger kan worden gemaakt van verschillende materialen, zoals zilver of goud, en kan worden gepersonaliseerd met de pootafdruk van je huisdier. Zo draag je je huisdier altijd dicht bij je hart.

Onze ashangers van 925 zilver zijn een speciale manier om een deel van je huisdier bij je te dragen. Deze hangers zijn ontworpen om een kleine hoeveelheid as of een plukje haar van je huisdier te bevatten. De ashanger kan worden gepersonaliseerd met een afdruk of een mooie foto, zodat het echt uniek en persoonlijk is.

Het dragen van een gedenksieraad voor je huisdier kan je helpen om de herinnering aan je geliefde huisdier levend te houden. Of je nu kiest voor een zilveren of gouden hanger met foto, een hanger met pootafdruk of een ashanger van zilver, al deze sieraden bieden een manier om je huisdier altijd dicht bij je hart te houden. Weergave:


Bezig met laden...
visibility

14K gouden hanger met foto rond 18 mm

Een mooie 14K gouden hanger rond met foto van jouw huisdier gegraveerd. Een mooi sieraad om elke dag te dragen.

289,00

visibility

RVS drinkfles met foto en naam met laser gegraveerd

Deze handige rvs drinkfles met foto en naam is de ideale metgezel tijdens een flinke wandeling met je huisdier.

34,25

visibility

Zilveren ashanger met foto hond of ander huisdier Rond model

Massief zilveren ashanger met foto van je hond of ander huisdier. De foto wordt mooi gedetailleerd gegraveerd.

149,00

visibility

Zilveren ashanger met foto van je huisdier Vierkant

Massief zilveren ashanger met foto van je huisdier vierkant en zelf te vullen.

149,00