filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Ketting hanger Huisdier

Een ketting hanger met foto van je hond, kat of een ketting met foto van je paard, alles is mogelijk. Hoe mooi is het om de foto van je eigen huisdier elke dag bij je te dragen? Hoeft hem, haar of hun geen minuut van de dag te missen. De foto van jouw huisdier wordt met de hand bewerkt voor het mooiste resultaat. Het is misschien dan wel wat meer werk als softwarematig te bewerken, maar het resultaat is altijd veel mooier en dat heeft dan ook mijn voorkeur. En jouw huisdier kan worden gegraveerd in verschillende materialen, dus zit er altijd wel iets tussen voor jou.

De leukste ketting hangers van je huisdier

Behalve een ketting hanger met foto vind je hier ook leuke hangers met de naam van je huisdier of leuke bedels voor aan je armband. Wij zullen altijd mooie sieraden blijven toevoegen die bijzonder zijn. Kom regelmatig terug om te kijken wat er weer nieuw is, of schrijf je gewoon in voor onze nieuwsbrief. 

 


Ketting hanger met foto huisdier

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Aparte zilveren hangers huisdier

Bekijk productenkeyboard_arrow_right
Weergave:

Ketting hanger met foto in rvs

Onze hangers van RVS zijn van een premium kwaliteit. Dit betekent dat het anti allergeen is en door echt iedereen gedragen kan worden. Het zijn tevens onze goedkoopste hangers, maar zeker niet minder mooi! De foto van jouw hond, kat of paard zal haarscherp en mooi gedetailleerd te zien zijn in de hanger. Doordat we de foto in het metaal laseren, zal de foto er ook nooit meer uitslijten, ook niet als je deze continu draagt.

Ketting hanger met foto in zilver

De zilveren fotohangers worden volledig met de hand gemaakt en dus is elke hanger met foto in zilver uniek. De vorm van de hanger wordt eerst uitgesneden uit een plaat zilver van de hoogste kwaliteit, namelijk 925 sterling zilver. Vervolgens wordt de hanger met de hand opgeschuurd. De randjes worden netjes glad gemaakt, zodat er geen scherpe randjes aan zitten. De foto wordt verdiept in het zilver gegraveerd, waardoor de foto er niet uit zal slijten. Bovendien geeft het een mooi effect in je hanger. Als de foto er mooi in staat, wordt de hanger handmatig gepolijst in een hoogglans finish. Je kunt nu jouw huisdier bij je dragen in een zilveren hanger met foto van hem of haar erin.