Levertijd en verzendkosten

Verzendkosten

Wij hanteren de volgende vaste verzendkosten:
Binnen Nederland van 50,00 GRATIS verzending
Binnen Nederland € 3,95
Naar buitenland € 5,95

 


Levering

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen proberen wij in max. 3-5 werkdagen te verzenden. De meeste bestellingen zullen eerder worden verstuurd. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, heel soms zijn producten niet voorradig of is het erg druk bij de bezorgers (feestdagen) en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan proberen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte te brengen.Wij leveren onze brievenbuspakjes of pakketten via Postnl met track & trace. De vervoerder zal een mail sturen met daarin het bezorgmoment (track&trace). U kunt dan ook aangeven als het niet uitkomt en een nieuwe tijd of datum afspreken. Wij maken mooie en kostbare producten en willen dan ook een goede bezorging bieden voor u als klant. Daarom kiezen we voor Postnl als vervoerder.

Wij zijn als bedrijf afhankelijk van partijen die onze producten bij u bezorgen. In bijna alle gevallen zal dit ook binnen de gestelde termijn gebeuren. Maar helaas zal het ook soms kunnen voorkomen dat er iets fout gaat met uw bestelling. Dat is vervelend voor u, maar ook voor ons. Neem in dit geval contact op met ons en wij zullen het uitzoeken voor u. Zodra wij op tijd de order hebben meegegeven aan de vervoerder is deze verantwoordelijk voor de levering en kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor te laat bezorgde pakketten. Bestel voor bepaalde drukke data niet op het laatste moment. Niet alleen wij, maar ook de postbezorgers hebben het dan erg druk en dan kan het gebeuren dat het te laat wordt bezorgd. Denk aan vaderdag, moederdag, sinterklaas en kerstmis....

Levering verloopt via brievenbus- of pakketbezorging (buitenland of bestellingen boven € 100,00) . Over het algemeen zal de aflevering zo snel mogelijk plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. De vervoerder zal via een e-mailbericht aan u laten weten wanneer en in welk tijdvak ze het pakket komen bezorgen. Mocht het niet uitkomen voor u, dan kunt u dit zelf aangeven bij hen. Mocht u niet thuis zijn, dan zal de vervoerder het pakket afleveren bij een afhaalpunt of een briefje achterlaten met vervolgmogelijkheden die u kunt nemen. Het pakket zal dan binnen 7 dagen daar opgehaald moeten worden, anders komt het retour naar ons. Hier zitten kosten aan verbonden en deze moeten we dan weer doorberekenen aan de klant.