Over ons

Mijn naam is Iris Jonkers en sinds 2022 eigenaresse van Huisdiersieraden.nl, een website met sieraden die met de hand worden gemaakt of met een laser worden gegraveerd. Mijn huisdieren zijn mijn passie en mijn alles. Zoals ik zijn er nog veel meer.. Mensen die zo veel houden van hun huisdier, soms nog wel meer dan van mensen.

Mijn jeugd was alles behalve leuk te noemen, ik heb helaas erg veel mee moeten maken, maar dat heb ik inmiddels afgesloten. Er is me heel mijn leven verteld dat ik niets kan. Een rijbewijs halen? dat kun je niet! Een huisdier hebben, dat kun je niet, want die moet je verzorgen en zo ging het bij alles. Tot een jaar of vijf geleden alles anders werd. Een partner in mijn leven met met een zoon, mijn bonuskindje. Ik heb inmiddels mijn rijbewijs gehaald en we hebben drie huisdieren. Een baardagame Daisy, een kat genaamd Snoesje en mij allessie: Max, mijn eigen Jack Russel. En guess what? Ik kan het allemaal gewoon aan!

Een huisdier sieraad

Ieder huisdier sieraad wordt door mij met ontworpen en gemaakt. Hierdoor zul je altijd iets speciaals bij je dragen met de naam of foto van jouw huisdier. Net alls mijn huisdier speciaal is voor mij, zal dat ook voor jou gelden. Een huisdier sieraad is altijd leuk om te hebben. Of je huisdier nog leeft of als gedenksieraad aan je beste vriendje of vriendinnetje.

Ik zal de webwinkel regelmatig aanvullen met nieuwe en leuke sieraden, maar ook met mooie gedenksieraden, voor het geval je huisdier er niet meer is. Ik moet er niet aan denken dat ik een van mijn diertjes straks moet gaan missen...

Je weet nu iets meer van mij en ik hoop dat je iets moois door mij laat maken. Want ik zeg nu maar zo: waar een wil is, is een weg.