zilveren armband hondenpoot met naam zilveren bedelarmband hondenpoot met naam Zilveren armband met hondenpoot met naam
zilveren armband hondenpoot met naam zilveren bedelarmband hondenpoot met naam Zilveren armband met hondenpoot met naam
Zilveren armband met hondenpoot met naam
0 Review | Review toevoegen
Zilveren Jasseron armband met hondenpootje en naam in 18 of 19 cm.
€ 75,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Deze zilveren armband met hondenpoot met naam is natuurlijk een echte must have als je gek bent op je hond(en). Als baasje laat je graag zien waar je echte liefde naartoe gaat en dat is je hond. Met deze 925 zilveren armband heb je jouw hond(en) dan ook dagelijks bij je in een stijlvol sieraad. Wat veel baasjes doen is voor elke hond die men heeft gehad een aparte bedel met naam te laten maken. Zo heb je ze allemaal bij elkaar. Een een extra bedel is niet zo duur. Voor slechts 22,50 bestel je een extra bedel met naam.

Zilveren bedelarmband met hondenpootje 

Kwaliteit staat bij ons bovenaan en daarom krijg je het beste dat er is. Zo is de zilveren Jasseron armband mooi en stevig en heeft het een sterke springslotsluiting. De bedel wordt door ons met de hand gemaakt van 0,8mm dik zilver, dus ook al niet standaard. De naam en eventueel een datum wordt in de achterzijde van de bedel verdiept in het zilver gegraveeerd. Het zal er dan ook nooit uitslijten! Het ppotje wordt daarna in hoogglans gepolijst en aan de armband beevstigd.

Personaliseer je bedel(s)

Kies als eerste de lengte van de armband in het keuzemenu. De armband wordt geleverd inclusief een bedel met naam en of datum in de achterzijde. Heb je meerdere honden die je bij je wilt dragen, dan kun je meteen extra bedels meebestellen. De tekst komt in de achterzijde te staan in het lettertype welke jij wenst. Als je bij de productfoto's doorklikt zie je de voorbeelden van de lettertypes. Er is ruimte voor maximaal drie tekstregels die onder elkaar komen te staan. Je typt per bedel gewoon door bij je bestelling, dus bijvoorbeeld: Max 02-11-2020 en wij zetten het onder elkaar.

Specificaties zilveren armband Hondenbedel met naam

Materiaal: 925 sterling zilver
Formaat bedel: 16x15x0,8mm
Armband schakel: Jasseron 5,5 mm
Sluiting armband: Springslotsluiting

Bestel vandaag nog jouw zilveren armband met hondenpoot met naam


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.