Zilveren hanger met foto eigen hond Zilveren hart hanger met foto huisdier Zilveren hart met foto huisdier
Zilveren hanger met foto eigen hond Zilveren hart hanger met foto huisdier Zilveren hart met foto huisdier
Zilveren hart met foto huisdier
2 Reviews | Review toevoegen
In deze zilveren hart hanger met foto van je hond, kat of ander huisdier. Mooiste kwaliteit!

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 89,00
Prijs per stuk

Voorraad : 14

Bestanden bij bestelling:

Upload een foto *

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Deze zilveren hart hanger met foto van je hond, kat of ander huisdier wordt met de hand gemaakt van 925 sterling zilver. Met deze hanger draag je jouw favoriete huisdier elke dag bij je. Het meest graveren we foto's van honden, katten en paarden. Maar we hebben ook al een parkiet, papegaai en hamsters gegraveerd. Zolang de foto maar mooi en duidelijk is, graveren wij het er mooi en duidelijk in. Met onze techniek krijg je de foto van je huisdier op z'n best gegraveerd in zilver. Het zal ook echt een foto zijn en geen tekening of slap aftreksel ervan, wat helaas, bijna overal wordt aangeboden. Op de voorbeeldfoto's lijkt het redelijk door het gebruik van photoshop. Bij ons krijg je exact wat je ons opstuurt. Het wordt niet op het zilver gegraveerd, maar erin, dus licht verdiept waardoor het er ook nooit meer uit zal slijten.

Zilveren hart met foto huisdier als gedenksieraad

Als je huisdier overlijdt, dan is dit voor de meeste baasjes een groot verdriet. Je wilt dan graag iets moois en tastbaars hebben van bijvoorbeeld je hond of kat. En dan is dit zilveren hart met foto een mooie uitkomst. De foto wordt duidelijk en diep in het zilver gegraveerd, zodat je hem of haar voor altijd bij je kunt dragen. Het geeft troost en een fijn gevoel van samen zijn als je de hanger draagt. Op de achterkant is er ruimte om er een naam en eventueel datum in te laten graveren. Een zeer mooi gedenksieraad dat je je leven lang zult koesteren, net als de mooie herinneringen aan je huisdier zelf.

Upload je mooiste foto en bestel

Als je een mooie foto hebt gevonden van je huisdier, let dan op het volgende: Zorg dat het hoofd of de kop helemaal zichbaar is op de foto. Hierdoor kunnen we gemakkelijk de achtergrond weghalen, de foto schalen en in het midden plaatsen van het hartje. Zorg er ook voor dat de foto mooi helder is en niet heel erg donker of wazig, zo krijg je het mooiste resultaat. Elke foto wordt door ons handmatig bewerkt en geoptimaliseerd voor het mooiste resultaat.

Specs zilveren hart hanger met foto

Materiaal: 925 sterling zilver
Formaat: 23 x 21 mm
Dikte hanger: 0,8 mm

Bestel vandaag nog dit zilveren hart met foto huisdier, hond, kat of paard...

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Miranda - 24-04-2023 16:55

Geweldig mooi! De foto die ik had opgestuurd komt helemaal overeen met het eindproduct. Beter dan verwacht!

Astrid Linders - 08-01-2023 10:00

Ik heb pas mijn hanger ontvangen met de foto van mijn hond Bobby. De is zo nauwkeurig gegraveerd, precies zoals de foto was. Bobby is er al een jaartje niet meer, maar bij het zien van mijn hanger liet ik wel een paar tranen, zo echt en zo mooi. Heel erg bedankt dat ik Bobby nu elke dag bij me kan dragen. Ik beveel jullie overal aan waar ik maar kan.