zilveren ashanger ster met hondenkluifje en naam
Zilveren ashanger ster met hondenkluifjes
0 Review | Review toevoegen
Prachtige zilveren ashanger ster met hondenkluifje en tekst in de achterzijde. Gemaakt van een zware kwaliteit.
€ 129,00
Prijs per stuk

Voorraad : 15

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
In deze zilveren ashanger ster met kluif draag je jouw trouwe vriend voor altijd dichtbij je in een stijlvol sieraad. Hoe mooi is het om hem of haar bij je te hebben?

zilveren ashanger ster van absolute topkwaliteit

Deze assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen.
 
De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen.

Bestel vandaag nog deze mooie ster ashanger en doe er zelf een klein beetje as in van je hond. Bij deze ashanger leveren wij er gratis een vulsetje bij. Maak het sieraad extra speciaal door de naam van je hond in de achterzijde te laten graveren. Maak het helemaal compleet met een mooie zilveren ketting.

Specs zilveren ashanger ster met hondenkluif
Inhoud  Symbolische hoeveelheid
Hoogte  1.6 Centimeter
Breedte  1.6 Centimeter
Dikte  0.6 Centimeter
Gewicht  5.10 Gram
Afwerking  Glans
Duo product  Nee
Personaliseerbaar  Ja

Bestel nu nog deze zilveren ashanger ster met ondenklruif en naam.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.