Zilveren hanger hoefijzer met naam Zilveren hanger hoefijzer met naam
Zilveren hanger hoefijzer met naam Zilveren hanger hoefijzer met naam
Zilveren hanger hoefijzer met naam
0 Review | Review toevoegen
Mooie zilveren hanger hoefijzer met naam van je eigen paard bijvoorbeeld.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 54,95
Prijs per stuk

Voorraad : 25

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

In deze zilveren hanger hoefijzer kun je de naam van bijvoorbeeld je paard laten graveren. Een hoefijzer brengt geluk en met de naam van je eigen paard erin heb je dus 2x geluk bij je. Het design van dit mooie hoefijzer is mooi en bijzonder te noemen en met een dikte van 1,2 mm zilver is het ook nog eens een echt heel erg mooi sieraad om bij je te dragen als echte paardenliefhebber.

Handgemaakt zilveren hoefijzer

Het zilveren hoefijzer wordt helemaal met de hand door onszelf gemaakt. Na het snijden en laseren, wordt de hanger voorzichtig opgeschuurd en daarna in hoogglans gepolijst. Elk hoefijzer is dus uniek en zeer speciaal, want deze kom je niet snel ergens anders tegen. Het is alles behalve een standaard hangertje, maar een mooi dik en stevig sieraad.

Specs zilveren hanger hoefijzer

Materiaal: 925 sterling zilver
Formaat: 22x 21x 1,2 mm
Gewicht: 2,20 gram

Zilveren hoefijzer als geluksbrenger

Een hoefijzer als geluksbrenger wordt meestal toegedicht aan Sint Dunstan, welke de heilige van de smeden was. Dunstan, een 1smid uit de 10e eeuw, die woonde in het Zuid-Engelse Baltonsborough, zou volgens de vertellingen bezoek hebben gehad van de duivel zelf. Hij moest voor het paard van de duivel een nieuw hoefijzer smeden. De smid kneep de duivel echter met een hete tang in zijn neus en nagelde het hoefijzer aan de voet van de Duivel. Deze schreeuwde het uit van de pijn en wilde dat Dunstan het uit zijn voet zou halen.

De duivel moest hem eerst beloven, dat hij nooit meer ergens binnen zou komen waar een hoefijzer boven de deur hing. Toen de Duivel hem dit beloofde liet hij hem pas los....


Bestel vandaag nog deze unieke zilveren hanger hoefijzer voor jezelf of voor een ander.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.